Κοντινά Χωριά

Οι γοητευτικοί οικισμοί προσφέρουν μια ματιά στην πλούσια κληρονομιά της Ελλάδας, όπου αρχαίες συνήθειες, θερμή φιλοξενία και αυθεντικές πολιτιστικές εμπειρίες περιμένουν.

Από παραδοσιακά φεστιβάλ μέχρι τοπικές τέχνες, κάθε χωριό αφηγείται μια ιστορία της ελληνικής παράδοσης, προσκαλώντας τους επισκέπτες να συνδεθούν με την καρδιά και την ψυχή της περιοχής.

Άφυτος

Κτισμένο στην κορυφή των γκρεμών, ο Άφυτος διαθέτει παραδοσιακή πέτρινη αρχιτεκτονική, εκπληκτική θέα, στενά καλντερίμια, και μια ζωντανή πλατεία με ταβέρνες και καταστήματα.

Κασσάνδρεια

Λειτουργώντας ως διοικητικό κέντρο της Κασσάνδρας, αυτό το χωριό προσφέρει μια ματιά στην τοπική ζωή, με αγορές, παραδοσιακές καφετέριες και μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

Φούρκα

Ένα παραθαλάσσιο χωριό με μια όμορφη παραλία, η Φούρκα προσφέρει ένα μείγμα σύγχρονων ανέσεων και μια χαλαρή ατμόσφαιρα, ιδανική για λάτρεις της παραλίας και αυτούς που ψάχνουν ένα ήσυχο περιβάλλον.

Καλανδρά

Γνωστή για τους ελαιώνες της και την αγροτική ομορφιά της, η Καλανδρά προσφέρει μια γαλήνια απόδραση, με θαυμάσια τοπία και αίσθηση ηρεμίας.

Σίβηρη

Συνδυάζοντας τη φυσική ομορφιά με πολιτιστικές δραστηριότητες, η Σίβηρη φιλοξενεί ένα αμφιθέατρο όπου διεξάγονται διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και παραστάσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κράτηση Online!

Hotels mit Hotelbewertungen bei HolidayCheck