Δραστηριότητες

Εκτός από τα ιστορικά της αξιοθέατα, η περιοχή προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων πεζοπορίας και θαλάσσιων σπορ.

Μονοπάτια Πεζοπορίας

Ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο και σε κοντινή απόσταση, υπάρχουν μονοπάτια πεζοπορίας για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την περιοχή με τα πόδια και να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά του τοπίου!

Καταδύσεις

Για τους πιο τολμηρούς επισκέπτες, η ομάδα του concierge μας οργανώνει μαθήματα κατάδυσης, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τα υποβρύχια θαύματα της περιοχής.

Θαλάσσια Σπορ

Απολαύστε διάφορα θαλάσσια σπορ όπως σκι νερού, καγιάκ, τροχοί, κανό και καταδύσεις στις παραλίες κοντά στο ξενοδοχείο. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το τμήμα concierge μας για μια διασκεδαστική ημέρα στη θάλασσα!

Παρακολούθηση Χελωνών

Ζήστε τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε χελώνες στη λίμνη Μαυρομπάρα, μόλις 5 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο, όπου μπορείτε να παρατηρήσετε από κοντά αυτά τα συναρπαστικά πλάσματα!

Κολύμπι στα "Νερά του Ηφαιστείου"

Σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο, στα λουτρά της Αγίας Παρασκευής, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εξαιρετική εμπειρία του κολυμβητικού σε νερά που προέρχονται από ένα υποβρύχιο ηφαίστειο. Ρωτήστε το τμήμα concierge του ξενοδοχείου για περισσότερες πληροφορίες!

Κράτηση Online!

Hotels mit Hotelbewertungen bei HolidayCheck